YOZGAT / YERKÖY - Şehit Hayrettin Arslan Mesleki Eğitim Merkezi

Asım AYTAÇ - Müdür

1971 Yozgat ili, Yerköy ilçesinde doğdum.İlk ve orta öğrenimini Derebağ köyünde yaptım.Lise öğrenimini 1988 yılında Yerköy Endüstri meslek lisesinden mezun oldum.Yüksek öğrenimini Gazi üniversitesi Teknik eğitim fakültesi Elektrik Elektronik eğtim bölümü lisans bölümünü bitirdim. 1992 yılında Mersin/Gülnar Endüstri meslek lisesine öğretmen olarak atandım.1995 yılında Erzurum/Merkez Kazımkarabekir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine atandım.1997 yılında Yozgat/Yerköy Endüstri meslek lisesine elektrik öğretmeni olarak atandım.2001 yılı Ocak ayında aynı okulda müdür yardımcısı olarak göreve başladım.2011 yılında Yozgat/Merkez Teknik ve endüstri meslek lisesine rotasyon gereği müdür yardımcısı olarak yer değiştirdim.5 yıl bu okulda çaliştıktan sonra 4 Ağustos 2016 yılında Yozgat/Yerköy Mesleki Eğitim merkezine kurum müdürü olarak atandım.