YOZGAT / YERKÖY - Şehit Hayrettin Arslan Mesleki Eğitim Merkezi

Şehit Hayrettin Arslan Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
YENİ MAH. NAMIK KEMAL CAD. ŞEHIT HAYRETTIN ARSLAN MESLEKI EĞITIM MERKEZI BLOK NO 79 ÇİÇEKDAĞI / KIRŞEHİR
Vizyon
Yerköy Şehit Hayrettin Arslan Mesleki Eğitim Merkezi olarak;çalışma hayatını,toplumsal ihtiyaçları ve teknolojideki yenilikleri mütemadiyen takip ederek,il/ilçe halkımıza en iyi hayat boyu öğrenme hizmetini vermek.
Misyon
Tüm öğrenci ve kursiyerlerimizi,,mesleğinde bilgili,mesleki becerileri kazanmış,yeniliklere açık,üretici olmayı öğrenmiş,iletişim becerileri yüksek,milli ve manevi değerlerimize bağlı,ailesine ve ülkemize faydalı,çalışma hayatında üst düzeyde verimli,hayat boyu öğrenmeye açık olarak yetiştirmek ve belge sahibi yapmak.
Başarılar
Müdürlüğümüz,kuruluşundan itibaren 3308 Sayılı Kanun çerçevesinde, binlerce Kalfalık ve Ustalık belgesini hak sahiplerine, eğitim yoluyla kazandırmıştır.Merkezimiz, Yerköy ilçemizin ve ülkemizin üretim ve çalışma hayatına, bilgili-belgeli usta ve kalifiye insan gücü kazandırmıştır.
İlçe Merkezine yürüme mesafesindedir.
Merkezdedir.
İl merkezine 37 km,ilçe merkezine 2 km